uFeel.me
Поток от слънчеви лъчи...
Автор: womanly,  21 ноември 2010 г. в 13:37 ч.
прочити: 411

Лазурно – кадифена синевата блести,
огряваща планините и простора...
Поток от слънчеви лъчи,
разпръскват мека светлина на воля...

Бълбукат извори и пълноводни реки,
пеещи песни със звънливи звуци...
Потънали в болка и тъга мечти,
прераждат се - и отлитат като ято птици, ...

Дърветата обкичени със цвят,
шумолят с листата си игриво...
Разнася се чудодеен аромат,
опияняващ - всичко живо...

Проблясват с пламъчетата си звездите,
разпръскващи навред искри…
От щастие и радост греят очите,
навлажнени - от породилите се в тях сълзи....

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me