uFeel.me
Помниш ли
Автор: nyama,  11 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 615
Пазиш ли детския спомен?
Спомен за сняг над града:
ароматът на пушек и огън -
ароматът на снежни цветя.

Помниш ли преспи до кръста
и безгрижната детска игра?
А детските ледени пръсти
заровени смело в снега?

Помниш ли грейката стара
и ските готови в ръка?
Искрицата бурна наслада -
поредна победа в снега.

Помниш ли топлата къща
и чай с аромат на липа?
На прозореца релефите също -
целувката, що дарил е ледА.

Пазиш ли още снежна мечта?
И споменът детски за снежна игра?
Хвани нежно моята топла ръка
и нека играем... отново в снега!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me