uFeel.me
Полето
Автор: CC_CC,  21 март 2011 г. в 04:37 ч.
прочити: 216
        Полето смъква
        белия кожух,
        тревата бавно
        зеленее.
        Извива се вълна
        от топъл
        пух,
        и после
        от високо
        в жълто
        грее.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me