uFeel.me
Под тъжните сълзи на нощ дъждовна
Автор: cherry,  5 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1395
Под тъжните сълзи на нощ дъждовна,
море солено тихо се разля,
със ласка майчински грижовна
погали нежно пясъка, брега.

А песъчинките - кристали звездни,
откраднали парченца светлина,
удавили във себе си небесни бездни,
рисуваха крайбрежна красота.

Под тъжните сълзи на нощ дъждовна,
вълна от вятър леко полетя,
докосната от страст лъжовна
спокойна и целуната заспа.

А вятъра като безпътен скитник
залутан из скали студени,
потърсил, странен, любопитен,
намери дремещото време.

Под тъжните сълзи на нощ дъждовна,
море и вятър, време и вълни
със ласка майчински грижовна
погалиха изгубени души.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me