uFeel.me
Под мълчанието на светофара.
Автор: dio_perdona_io_no,  8 октомври 2011 г. в 10:35 ч.
прочити: 467
Един светофар, голямо кръстовище.
Ти и Аз - отрудени.
Изгубени в малкият град.
Светофара намигайки,
сменяше - цвят, подир цвят.

Стояхме - ръка във ръка.
Окото червено, ни гледаше строго.
Бе спрял, сякаш целият свят.
А говорехме, мислено много.

Трафикът,
бавно се изливаше,
като буйна, и шумна река.
Снага монотонно извиваща,
носейки част от света.

Стисках ръката ти нежно...
Стояхме минути така.
А сякаш бе цяла вечност.
Ах как искам това.

Светофарът, уморено намигна.
Давайки знак,.
На тълпата, която изригна.
Сменяйки крак, подир крак.

А ние така укрилени...
Стояхме, сякаш за никъде.
Не не бяхме уморени.
А бяхме тръгнали за някъде.

Под мълчанието на светофара.
На самотен перон,
в някоя мъничка гара.
Или киносалон.

Тъй прекрасен - стоп кадър.
Поклон.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me