uFeel.me
По следата
Автор: kleopatrasv,  2 април 2011 г. в 11:26 ч.
прочити: 162

Преминах
през всички празноти,
пренебрегнах
безболезнените правилности.
Пропуснах
жестоките молби,
разнищих
сложните тоналности,
и се събудих
в приказни страни,
 открих                                                         красивите омайности,
като разсипвах
сложни благодарности,
и рушах
жестове на близки,
обичах
крайните преданости,
но се измъквах
от лъжливи висини,
и плувах
в стройни прямости
и измислих
наново красивите си дни,
освежих
чувствените страстности,
като се понесох
в избуяли тишини,
и замълчах
в техните прекрасности,
и се стопих
в белите разнесени мълви,
изстенах
дълбоко от неправдите,
но забелязах
и малките земни радости,
понесли ме
по следата на избраното… 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me