uFeel.me
По морско
Автор: Nanita,  26 юли 2011 г. в 14:40 ч.
прочити: 121

Тихо морето нарежда по плажа
вълна след вълна, пяна след пяна,
тук-там изплува русалка миражна
и огледално във слънцето гледа.

Усмихва се вятърът и роши небето,
немирен гларус стряска прибоя,
топло е, лятно и тихо по плажа
морето заспива и гали безкрая...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me