uFeel.me
Първи сняг
Автор: Style.,  16 октомври 2011 г. в 13:51 ч.
прочити: 184
Навън е мрачно, мокро, кално;
градът застинал е във сиво.
Листата на дърветата - окапали,
а пък небето облаци покриват.

Вървя и чувам Аз единствено
на своите ботуши тропота.
И тайничко наум си мисля
за лошите неща във хората.

Поглеждам бавно към часовника;
как мудно влачи се стелката!
Но нещо мене грабва погледа,
попадайки на циферблата.

Снежинка. След нея втора пада.
Накрая се излива снегопад.
Усмихвам се. Приятна изненада:
[забравям всичко лошо] Първи сняг.

(:

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me