uFeel.me
Парченце от Луната
Автор: Dete,  17 юни 2011 г. в 15:32 ч.
прочити: 321
Откраднах си парченце от Луната
и мушнах го във своите коси,
да си почине избледнялата позлата,
а то, парченцето и мене оцвети.

В искрите лунни засия косата
мечтите ми завърна ярки от преди,
тогава го извадих от косата
и в небето безлунно върнах го, уви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me