uFeel.me
Палавница
Автор: Laska,  24 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 628
(детско)


През елхова горичка
бяга палава рекичка.
Слънчо с лъчите си я гали,
във водата бистра
огънчета пали.
Чирикат около нея птички,
играе си с камъчета и тревички.
Ромонът й весел
ден и нощ не спира.
Но срещне ли морето,
в прегръдката му тя се сгушва
и заспива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me