uFeel.me
ПРИВЕЧЕР
Автор: bivalerieva,  20 февруари 2009 г. в 13:15 ч.
прочити: 209

Следобедът  бавно умира,

приласкан от вечерната песен...

Денят  примирено разбира... -

Мълчаливо си тръгва, унесен...


Вятърът  шепне любовно,

на нежните, влюбени клони... -

усещане сладко, някак греховно,

съня от клепачите гони...


Мракът прегръща полека... -

Със себе си донесъл тишина... -

Така частица от Човека,

ще живее в новата Зора...!

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                         Биляна Валериева

 

 

 

                                                          2009-02-20

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me