uFeel.me
ПОД ВЕЖЕН
Автор: hadjito,  15 юли 2011 г. в 10:20 ч.
прочити: 132
ПОД ВЕЖЕН


Нашарвам радостта си
с цветистата дъга на есента.
Пред мене Вежен
попива синевата на небето,
нагазил в багрена река
и пръска ароматите
забравени от лятото.
Сред карнавала пищен на гората
танцува есента под Вежен
и радостта ми,
превръща в светлина,
и в песен
от падащи води.
В деня красив едно сме цяло –
върхът и песента,
и аз, и есента…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me