uFeel.me
ПЛАНИНСКИ ПОТОК
Автор: hadjito,  4 април 2011 г. в 08:24 ч.
прочити: 141
ПЛАНИНСКИ ПОТОК


Водата прави своите
искрящи, пеещи салта –
каймак разбит повдига
и отминава по-нататък.
Простене корен, камък охне,
удари тъпан водопадът –
разнищената бяла дреха
на раменете си
намята пак водата.
Потокът бърза да ме стигне,
а аз гласа му да догоня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me