uFeel.me
ПИКНИК
Автор: janker,  10 май 2011 г. в 17:33 ч.
прочити: 494
Пролет е зелена и красива,
хубав слънчев ден.
Време е за поход,
с пълна кошница храна,
и раница на гърба.
Тръгнахме петима
да направим веселба.
Край горичка вървяхме,
малка полянка съзряхме.
Съчки дънери и клони събрахме,
огън да запалим, пикник ще направим,
смях, веселие и радост, чак до вечерта.
Пеят птички, жужат пчели,
катерички скачат, ухае на цветя,
вятърът люлее боровите клони.
Хубав ден, хубав поход, хубав пикник.
Колко слънчев и прекрасен ден,
когато всичко завършва добре.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me