uFeel.me
ПЕРЛА
Автор: galenavyrbeva,  16 февруари 2012 г. в 11:44 ч.
прочити: 190

ПЕРЛА

 

Екзотика и нежност

потопени във стиха;

сякаш вятъра безбрежно

разпилял е любовта,

и в най-дребните парченца

с капки свежа красота.

Вълни бушуват в плен на танца

след тях на пясъка - следа!

А в нея свети океанът

с лъч седефен, с дъх на сол,

след вълните тя остана

скъпо късче в света гол.

 Сред стотици цветни призми

в плен на морския обрат

с лъч разсича песимизма,

 с лъч погълнал цял нов свят.

 

16.02.2012 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me