uFeel.me
Отива си от мен и тази зима
Автор: Gambrinus,  1 март 2013 г. в 21:21 ч.
прочити: 305
                                   Посвещавам на Казанка

Шуми реката пълноводно,

разкъса ледени окови,
и обятия разтвори
да прегърне пролетни пори.
Над нея – синигери разпели,
и косове лирично разлудели,
до нея – кокичета глави подали,
а отвъд – минзухарът огнено я грее.
Брегът от кукуряка свежо зеленее,
синчецът небесно в гората светлее,
А снегът уморен е и едва белее...
И като всяка друга любима
отива си от мен и тази зима...

Sobota, 23. února 2013.
с. Казанка 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me