uFeel.me
Остани
Автор: miss_messy,  9 октомври 2012 г. в 08:52 ч.
прочити: 200
Лято, лято, остани!
Този път направо те изпуснах!
Болна бях, не можех аз дори
във морето да си потопя и пръста!
 
Лято мило, не, недей,
заради мен поне, не си отивай!
Като дете те моля, не, не ми се смей,
че после дълго време няма да те видя.
 
Лято мое и морето ще те чака,
и ще тъгува заедно със мен.
Зимата, не знаеш ти каква е
и колко бавно се изнизват ден след ден!
 
Лято, лято – най-красиво!
Ти караш ме да литна в небесата!
С теб се чувствам най-щастливо
и с тебе лято аз съм най-богата!
 
Морето и вълните те обичат
и зная с тебе идва любовта.
И всички влюбени на теб приличат,
не ме оставяй лято тук сама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me