uFeel.me
ОБЛАЧЕ ЛЕ
Автор: linapaint,  10 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 406

Ах,
прати ни
Боже,
облаче ле
бяло,
ех,
не го искам да е
бяло,
а само да е
заваляло,
че от тая
жега,
всичко тук е
зажадняло!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me