uFeel.me
Някога и някъде, където...
Автор: feia,  28 юни 2011 г. в 08:15 ч.
прочити: 290
Някога и някъде, където...
Някъде и някога, когато
сливат се земята и небето
под акордите на птиче ято.
Хоризонтът е любовна клада,
вятърът с дъха си нежен гали,
а дъждът с живителна наслада
пак недрата земни напоява.
Трепетна целувка е дъгата,
грееща от обич многоцветна.
Някъде и някога, когато,
някога и някъде, където...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me