uFeel.me
Нощ
Автор: Laska,  7 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 518
Бавно се спусна нощта.
Над дърветата,
към спокойната езерна вода,
свенливо погледна
бледата луна.
Притихнали са всички птици.
Обади се щурче,
жабче му отвърна с тихичко гласче
и заспа.

Увисна тишина…

Вятърът тъжно запя
в клоните на самотна плачеща върба…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me