uFeel.me
Ноември 2007 (акростих)
Автор: atanasovvv,  2 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 541

Навън е влажно и смрачено,
От лятото останали са само спомени…
Есенният дъжд вали смирено,
Морето тихо чака бурни дни…

В душите ни е тягостно и пусто.
Рисунката завършена е, но е някак сива.
Идват празници, надежди, нови чувства…
2007-ма бавно си отива…

1 ноември 2007

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me