uFeel.me
Небесни акварели
Автор: kleopatrasv,  14 февруари 2013 г. в 19:17 ч.
прочити: 185

 

Небето разплисква акварели,  
светлосиньото му стои най-добре.  
Нощем изплита бели дантели  
и със звезди гримира своето лице.  

 

От полето зеленото те са поели,  
съшили са тайно и топли цветове.  
На слънцето златната плитка разплели  
и донадили блясък над нощни хълмове.  

 

Чаровните звезди сега са онемели,  
поделили скришом златното небе.  
Засрамено зад облаците са се сврели  
и се правят, че никак не им е добре.  

 

Копринените нишки на времето са изтънели,  
въздишките се пръскат в нечии домове.  
Влюбените птички за нещо са премълчели,  
но си гукат усамотено две по две.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me