uFeel.me
Не смея да дишам
Автор: kapi,  3 октомври 2010 г. в 16:04 ч.
прочити: 381
Уморено,
морето носталгично мълчи.
Хоризонтът далечен безмълвно бледнее.
Върхът е застинал в глухи мъгли.
Гората не мърда.
И всичко във нея.
Необезпокоявана,
магистралата спи.
Вековни дървета беззвучни от лишеи.
Канарата надвиснала не проскърцва дори.
Аз стоя насред всичко
и не смея да дишам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me