uFeel.me
На слънце
Автор: Laska,  15 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 720
(детско)


На слънце, в градинка малка,
сладко спи шарена Писанка.
Засърбя я ушенце,
отваря лениво оченце,
а пред нея,
на маргаритка разцъфтяла
кацнала пеперудка бяла.

Писанка с лапичка посяга
и
пеперудката избяга…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me