uFeel.me
На сакс...
Автор: Laska,  5 декември 2008 г. в 10:36 ч.
прочити: 451

 

Иззад облачните нишки,
в притихнало море
оранжево-втечнено
слънце се разля.
Гларус
тихо изпляска с крила,
вълна уморено
в скалите снага притаи.
Само вятърът
в близката тръстика
на сакс
песен тихичко изви...

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me