uFeel.me
На алпиниста
Автор: LSDeka,  30 януари 2009 г. в 00:33 ч.
прочити: 305

Грабна го за първи път зората,
Отне и сетния му дъх.
Свръх доза ендорфин замая му главата ,
Наля му сили тишината от задрямалия връх.
И седнал мълчаливо в пряспа сняг,
Разпуснал съзнание, дал воля на мечтите,
Препуска над планината в безспирен бяг,
Далеч от болката, мъката, сълзите.
Преситен, напълно задоволен,
Романтик, мечтател, оптимист,
На планините за винаги в плен,
Това е той, човекът алпинист.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me