uFeel.me
Морски импресии
Автор: feia,  10 юли 2011 г. в 11:22 ч.
прочити: 269
Гонят се игриво
бяла чайка с морски бриз.
С вълнолом се слива
влюбена небесна вис.

***
Вървя по лунната пътека.
Щепне вятър тих.
И сякаш съм ефирно лека:
шепна лунен стих...

***
Лятна нощ. Щурците с песни
звездното небе приспиват.
Сутрин своя сън чудесен
то на чайките разкрива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me