uFeel.me
Морска фея
Автор: chvassilev,  26 юли 2010 г. в 22:03 ч.
прочити: 246
Танцуваща по лунната пътека
облечена във рокля от вълни
нощта поспря - огледа се в морето
наметна бързо шала от звезди

разреса пак косите си от вятър
прибра ги с диадема от лъчи
а в бисерната мида във ръката
намери новите си обеци

постави колие от раковини
пантовките от пясък пак обу
ухаеща на морска медовина
пое по своя път покрай брега...

26.07.2010

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me