uFeel.me
Море мелодия
Автор: Nanita,  29 юни 2011 г. в 09:12 ч.
прочити: 182
Тази вечер морето е вълшебно
искри под луната пътека и блести
люлее ме във топлите си длани,
нашепва ми в ухото мелодия и не ми се спи.

В мечтите ми нахлува и разлиства
мислите ми загубени в нощта,
прегръща ме и морски пръски хвърля
в очите ми от синята си тишина.

И бриза ми намята шал от чувства
целува ме по-нежно от дете,
целувам го и аз по парещите устни,
по клепките от миди, от пясък и вода.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me