uFeel.me
Моля се за вятър!
Автор: kleopatrasv,  3 юли 2013 г. в 21:53 ч.
прочити: 432

Горещи летни дни.
Лъха на слънце и жарък вятър.
Тежки морски мисли.
Отронват сълзи върху пясък.



А аз стоя на брега.
Опитвам се да се усмихна!
Моряк ми маха от далеко с ръка.
Очаква да се спусна!


Разпенени морски вълни.
Безчувствен мокър пясък.
Странен глас до мен звучи.(ах, как звучи)
Нещата никак не пасват!


Тъжни гларусни звуци.
Изтичат в морето с крясък.
Те никога не са били нужни.
Да, затова не се обръщам!


Моля се за вятър!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me