uFeel.me
Моето село
Автор: janker,  20 май 2011 г. в 16:05 ч.
прочити: 522
Малко красиво селце,
скрито в красивата природа
на Родопи планина.
Погледнеш нагоре -
върхове високи.
Погледнеш надолу -
ниви и поляни безкрайни.
Крави мучат в обори,
агънца блеят по поляни.
Овчари изкарват стада.
Лято е, кипи неуморен труд.
Изкачиш ли върха,
чувстваш полъха на чистия вятър.
Тръгнеш ли по пътеки,
усещаш уханието на диви цветя и билки,
слушаш песните на птички,
тече поточе с чиста вода.
Малко и красиво е моето село.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me