uFeel.me
Моето море
Автор: tanq_mezeva,  3 май 2012 г. в 15:35 ч.
прочити: 536

Морето ме посрещна със усмивка,
обля ме с водораслов аромат.
Бризът - хлапак, със влюбена въздишка,
коси разроши, свирна под мустак.

Вълните  заблестели с рой светулки,
запяха в хор \"Добре си ни дошла !\".
А гларусите - бели пресмехулници,
приветливо замахаха с крила.

Брегът златист, за мене детски пристан,
нозете запрегръща с топлина.
От тук видяла първия си изгрев,
реших с последния от тук да се простя.

Морето приласка ме със усмивка,
усмихна се и моята душа,
разля вълна лирично-романтична
и тихо се превърна във сълза.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me