uFeel.me
Миниатюра
Автор: yotovava,  8 юли 2011 г. в 15:12 ч.
прочити: 174
Изваля се... По кратко от вик.
По-тихо от дъх на мушица.
И неделният дъжд мъченик
скърпи в длани примряла душица

– само капка по лист от лоза,
прошумяла въздишка и пръсти –
изтъркули по жадна реса
тихи вопли и стон непокръстен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me