uFeel.me
Майски сняг
Автор: tananik,  1 май 2011 г. в 01:20 ч.
прочити: 265
Майският сняг е полегнал
 на храстите в парка
и се преструва на пряспа...
Но кой ли ще му повярва...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me