uFeel.me
Люлякова пролет
Автор: BECTA,  24 март 2013 г. в 14:11 ч.
прочити: 293
Ляга пролетта във мойте длани,
милва я зефирът голобрад.
В люлякови цветове събрани,
нощите прегръщат този свят.

Светят вън съзвездия във синьо,
лунен лъч нашепва стих-ескиз.
Вписва се в природната картина
щурчов глас със кадифен реприз.

И се втурват часове лилави
да отсеят пояс часови.
Пролетна поднасят ни забрава,
скрита в аромата на треви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me