uFeel.me
Лятото
Автор: janker,  22 март 2011 г. в 09:42 ч.
прочити: 345
Идва лято,
топли и слънчеви дни,
смях и радост предстои.
Разходки без крайни,
чувства красиви,
любов безгранична,
радост неописуема.
Гледаш красива природа,
разцъфнали дръвчета и цветя.
Виждаш щастливи лица,
усмихнати деца.
Идва лято, топлина,
жужат пчелички,
пеят птички.
Слънце грее,
живот е това.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me