uFeel.me
Лято мое
Автор: miss_messy,  9 октомври 2012 г. в 08:49 ч.
прочити: 193
Отлитат слънчевите дни, изнизват се
лято мое, не, не си отивай!
А спомените от сега пронизват ме
мило лято остани, не ме убивай!
 
Не харесвам зимата студена,
подтискаща и сиво-бяла.
С гореща кръв съм аз родена
и само с тебе лято бих живяла.
 
Лято мое, искам с тебе да отида
да ме обливаш с водопади от лъчи.
Дори и другите сезони да не видя,
на мен ми стигаш само ти!
 
Остани при мене лято екзотично,
виж, за тебе и морето ще тъгува!
Поне веднъж бъди за мене нетипично,
да знаеш лято как ми се лудува!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me