uFeel.me
Лятно море
Автор: Dete,  21 юни 2011 г. в 18:14 ч.
прочити: 319

Прииждат пясъчни вълните,
разливат своите коси,
брега прегръща ги и пее,
морето лятно ни зове.

По тялото му босоного
танцува вятъра безспир
и малко раче се прибира
в черупката си от сапфир.

В небето призрачно наднича
и слънцето, раздава смях,
по плажа бягат зайчета след него,
деца ловят ги и се пръскат с тях.

Морето лятно е наслада
и гали ни с копнеж и страст,
че утре пак ще се завърнем
на морския му бряг красив.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me