uFeel.me
Луна
Автор: belonoga,  22 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 377

Погледни небето синьо, пълно с звеезди.

Погледни Луната, тя излъчва толкова мечти.

Погледни нагоре към небето, то е пълно с мечти.

Там са скрити твоите и моите съдби.

Искам аз Луната да докосна, да си избера дори звезда.

Искам аз да узная моята съдба.

Но, уви няма кой да ми я споделй.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me