uFeel.me
ЛЯТО
Автор: dadi281,  19 май 2011 г. в 07:40 ч.
прочити: 298
Слънцето със злато земята залива,
неподвижни облаци пуснаха котва.
Вълните прекрасни дантели плетат
и морския повей носи аромат на море.

Вечер изгрява луната
пръснала сребърна мрежа,
звезда към земята полита
и морския повей носи дъх на смокини.

Песъчинките златни
пазят горещото в себе си,
вятърът с чайки флиртува
и пак се усеща дъх на море.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me