uFeel.me
Коледа
Автор: Dete,  12 декември 2011 г. в 20:55 ч.
прочити: 266

Спи градчето в Коледната нощ
греят хиляди звезди в небето,
бяло е, заскрежено е на вън
коледни цветя рисува по прозореца детето.

Тихо е, мечти се сбъдват
нека станем с частица по-добри
Витлеемската звезда и тази нощ изгрява
по-ярка и по-красива от преди.

Камбанен звън отеква. Коледа е!
В такава нощ Христос се е родил.
Да си пожелаем здраве, мир в душите
и да пазим в сърцата коледния дух.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me