uFeel.me
Когато във лято
Автор: tinarosivoice,  24 август 2011 г. в 23:42 ч.
прочити: 191

Аз не мисля за нищо,
а съм будна и слушам -
въздухът е наситен
с възхитителна музика...

Аз разбирам коя съм
и дишам с пълни гърди,
а в топлия ми пулс
блаженството тупти...

Нощем, когато във лято
свирят неуморните щурци,
колко прекрасна брилянтно
ода на моята радост ехти!    
        

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me