uFeel.me
Като по тетрадка детска
Автор: Dete,  23 юни 2011 г. в 16:27 ч.
прочити: 310
Пролетта разпъна облаците тъмни
и сълзите от очите им изтри
бавно спусна се по планините стръмни,
като с гумичка белите им дрехи тя изтри.

По полетата, като по тетрадка детска
нарисува дъхави цветя
и с дъха си топъл ги целуна нежно
пъпките разпъпи, и пчелица долетя.

В горите и по-долините мина,
като стълбичка от ноти разцъфнаха дръвчета сто,
и те облякоха си пролетно палтата
оцветиха цялата земя в едно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me