uFeel.me
Късно лято
Автор: ivelle,  8 август 2008 г. в 13:26 ч.
прочити: 265


Бавно умираща птица,
забравена от своето ято,
като невидима жрица
предвещава късното лято.

Тя идва и каца на клона,
оплешивял от листа,
с жален писък няпомня,
че е дошла есента.

Ах, искам! Как искам да имам
могъщата сила да върна
на грозната птица живота,
в бял лебед да я превърна...

О, светло и хубаво лято,
ти мина през мен като сън!
Ти спомена скъп запечата
и пак ще те виждам насън!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me