uFeel.me
Късен сняг (кой каза, че си е отишла?!)
Автор: Gentiana,  6 април 2013 г. в 07:59 ч.
прочити: 294
Не е студено.
Просто вали
мартенски сняг.
На април на ревера -
не пеперуда,
снежинка трепти.
С топки от сняг
часовете се мерят
и е тихо,
тъй тихо,
като в сънна гора.
Вместо ябълков цвят-
заскрежени минути
ронят своята плаха,
осланена душа...
Май се връща пак зимата
с дръзки стъпки. Нечуто.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me