uFeel.me
Изгрев или залез
Автор: sandra95,  15 юли 2011 г. в 22:07 ч.
прочити: 282

Стоях на самотната скала,
някъде накрай морето,
а под нея бушуваше вода,
вълните се разбиваха и ето:


 ти стоеше там със мен
и гледаше в далечината
как се ражда новият ден
и как посреща го водата.

Аз не те видях, но знам,
че някак го усетих,
ти просто беше там.
Не питай как, аз просто го усетих.


 


19. 01. 2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me