uFeel.me
Искам...
Автор: sisonykaloto,  17 май 2013 г. в 18:59 ч.
прочити: 281
Аз искам като птица да летя,
високо да се слея със небето.
С безгрижен полет да се понеса,
над бурните вълни в морето.

Аз искам като дъжд да заваля,
да мога всяка болка да изтрия.
А после с изгрева си на дъга,
нов светъл порив да открия.

Аз искам като пролет да цъфтя,
и като цвете във полята да ухая.
Прашеца ми да бъде любовта,
любимия със него да омая.

Аз искам като вятър да се нося,
невидима да бъда във нощта.
По пясъка когато стъпвам боса,
да не оставям никаква следа.

17.05.2013г. Силвия Даракчиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me