uFeel.me
Импровизация от една картина
Автор: CC_CC,  22 март 2011 г. в 23:39 ч.
прочити: 198
Утрото идва
внезапно,
аз го виждам
от моето
двойно прозорче.
Още не е
зачервено,
а малко
изкаляно даже.
Земята,
като черно-бяла
снимка
е застанала
на пост.

Денят
продължава
да дебне
за онзи миг,
в който
незабелязано
ще се покаже.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me