uFeel.me
И пак е лято...
Автор: tanq_mezeva,  21 юли 2011 г. в 14:55 ч.
прочити: 549
И пак е лято, пълно със копнежност
за юлски нощи, музика, любов.
За морски хоризонти и безбрежност,
за песен о`бична и... полет нов.

За южен бряг осеян с морска вечност
от златни песъчинкови мечти.
За свидни ласки бликащи от нежност,
с докосващи сапфирени лъчи.

За искрен смях, бълбукащ извор топъл,
измил с водите зимната тъга.
Прелитащ албатрос над покрив светъл
прелял се с многоцветната дъга.
 
И пак е лято - слънчева омая,
тъй влюбено прегърнала света.
Ще можем ли, в миг летен от безкрая,
щастливи да посеем есента.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me