uFeel.me
ФЛИРТ - 1
Автор: yuliya2006,  18 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 647

Ей, луна аз те каня на танц,
морска вълна съм, ти ела.
Осветиме с лъчи, затанцувай,
вихрен валс а после танго.

Ей, слънце аз те каня на танц,
утрен е аз тихо море съм.
Погали ме с лъчи - злато
и ще танцуваме заедно с теб.

Ей, небе аз те каня на танц,
ти навъсено, с облаци черни.
Аз съм днес ураганно море,
фламенко ще танцуваме с теб.


ЕЙ, дъжд аз те каня на танц,
ти си проливен, пронизващ.
Слей се с мен, аз съм море,
заедно две в едно да бъдем.

02.02.08
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me